TIEDOTE 11.5.2017 - Nuoret esiintyvät nuorille – Kansainvälisessä monikulttuurisessa ilmaiskonsertissa on tilaa vielä muutamalle ryhmälle!

ENCANTO FESTIVAL 24.-28.5.2017 KAUNIAINEN

26.5.2017 KLO 10 ja 12 UUSI PAVILJONKI

KRICH!!!

Encanto Festival on Kauniaisissa toista kertaa järjestettävä festivaali, jonka punaisena lankana ovat elämänläheiset ja kokeilevat konserttimallit vahvassa kansainvälisessä yhteistyössä. Suomen itsenäisyyden juhlavuosi näkyy vuoden 2017 festivaalilla kun käsittelyssä on konfliktista rauhaan -tematiikka. KRICH on vanha saksankielinen sotaa kuvaava sana. Krich-esityksessä saksalaiset ja suomalaiset nuoret esiintyvät nuorille konsertissa, jonka dramaturgia käsittelee kiistatilanteita ja sopua. Mukana on sekä katutaiteita että klassista ohjelmaa. Monikulttuurisuus on moniulotteista sisällön ja esiintyjien osalta kun mukana on tanssijoita ja muusikoita ja myös muusikot ottavat osaa liikeilmaisuun.

Ohjaus: Heike Henning
Ilmoittautumiset: encanto@encanto.fi

http://encanto.fi/festival/ohjelma-2017/krich/"I am very excited about KRICH!!!, and not only because it has three exclamation marks!!! It is amazing to see so many talented young musician taking to the stage with wonderful performative interpretations of concert music. It is also so heartening and important to see them keeping concert music alive for the next generation.” - näin kommentoi näyttelijä Jonathan Scholey (Encanto Festivalin Angels´ Share -spektaakkelin taiteilija)