/ 26.02.2017 / 15.00
/ Villa Kivi

TAKE LOVE EASY - Näkökulmia rakkauteen

Lue lisää

/ 08.03.2017 / 19.00
/ Sininen huvila

EARLY ENCHANTRESSES- Naistenpäivän salonki

Lue lisää

/ 25.03.2017 / 18.00
/ Eläintarhan huvila

HWILA VID DENNA KÄLLA - Carl Michael Bellman

Lue lisää

/ 24.05.2017 / 19.00
/ Sininen huvila, Hki

OUVERTURE - Festivaalin avaus nelikätisesti

Lue lisää

SALONGIT
Musiikin kertomuksia, musikaalista puhetta ja muita taiteita

Encanto Music ry:n järjestämän keväisen festivaalin lisäksi tarjolla on ympärivuotisesti musikaalisia taidesalonkeja Linnunlaulun huviloissa Helsingissä. Ensi kevään Linnunlaulun taidesalongit järjestetään 26.2., 8.3., 25.3. ja 24.5.2017.

Taidetta ja tunnelmia moneen makuun tarjoilevat mm. Annimaria Rinne, Petri Krzywacki, Matti Tegelman, Roman Schatz, Ensemble Dagda, Ulla Aartomaa, Pentti Hildén, Pauliina Fred, Markus Pelli, Risto Nordell ja Amsterdam Piano Duo. Festivaalin yhteydessä toukokuussa järjestettävistä kotisalongeista löydät tietoja festivaalisivulta: encanto.fi/festival.

Salonkiemäntänä toimii Lea Pekkala.

Tässä käy vielä hyvin! Kesäällä 2016 alkanut Encanton salonkiprojekti lähti lentoon kun Linnunlaulun huviloissa järjestettävissä taidesalongeissa kuultiin laatusoitantaa ja ihmeteltiin toisenlaisia tulokulmia. Vaikka uudenlaiset esityskontekstit ja monimuotoisuus sekä eri taiteenlajien kohtaaminen ovat pian jo muotivillitys, pidetään Encanton järjestämissä tilaisuuksissa kiinni siitä, että sisältö kumpuaa vankasti taiteilijoiden intohimoista, on kyse sitten perinteisemmästä konserttiformaatista tai moneen suuntaan rönsyävästä testailusta.

Encanton blogista löytyy salonkipäiväkirjoja.

Tapahtumapaikkoja:

Eläintarhan huvila, Eläintarhantie 14
Sininen huvila, Linnunlauluntie 11
Villa Kivi, Linnunlauluntie 7

Tiedustelut: encanto(at)encanto.fi

Kiitos:
Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, Koneen säätiö, MES, Oskar Öflundin säätiö, Ari Harenko ja Taiteilijakoti Erkkolan klubi