MUSIK SALONG I

16.04.2016 / 15.00 /

I ett vackert hem nära Grankulla centrum står Michael Metzler för salongsmusiken. Han improviserar på historiska slagverk, och Roman Schatz charmar med sina berättelser. Det ryms 40 deltagare in i hemmet. De som köpt biljett får veta adressen till huset.

Berättare (bl. a. Roman Schatz, Daniel Velho) och festivalmusiker

VILL DU VARA SALONGSVÄRD ELLER –VÄRDINNA ÅR 2017?

I samband med Encanto Festival ordnas årligen några salongsevenemang i olika hem. I år medverkar ett mindre och ett större hem samt Kauniala sjukhus lördagen den 16.4.2016. Programmet byggs upp i samarbete med värdarna, och en lämplig soppa kokas ihop exempelvis av följande ingredienser:

  • framträdanden med festivalkonstnärer
  • framträdanden med värden/värdarna, t.ex. i form av ett föredrag om ett ämne som är viktigt för en själv
  • småplock/ätbart enligt värdarnas preferenser
  • intervjuare, trollkonstnär eller annat specialprogram som festivalen anordnar

Publiken kan bestå av värdarnas egen bekantskapskrets, eller så kan tillställningen vara helt öppen (endast de som köpt biljett får information om adressen), eller ett lämpligt mellanting mellan dessa. Kvoten för festivalsalonger för år 2016 är full, men om du är intresserad att fungera som salongsvärd under festivalen som ordnas i maj 2017 kan du ta kontakt på encanto(at)encanto.fi. Tills dess – välkomna att besöka tillställningarna i april! Det finns fortfarande biljetter till den första och den tredje tillställningen!