Projekteja

Tällä sivulla esitellään Encanton puitteissa syntyneitä yksittäisiä projekteja. Ne soveltuvat festivaaleilla tai muilla konserttiareenoilla uudelleenkin esitettäväksi. Tiedustelut: encanto(at)encanto.fi.

MAAPALO

Maapalo kertoo ihmisestä, joka touhuaa omista pienistä lähtökohdistaan kokonaisuutta näkemättä. Tohinallaan hän saa maapallon tuhon partaalle. Musiikillinen väliintulo avaa silmät varovaiseen yritykseen pelastaa tilanne, mutta siihen ei pysty kukaan yksin.


Lue lisää

GARGANTUA re-renessanssityyliin

Gargantua on Encanto Festivalilla 2014 kantaesitetty luutisti Andreas Arendin kokoama pastissiteos, joka perustuu Rabelaisin keskiaikaiseen kirjaan. Yliampuvan kirjoitustyylin keskiössä absurdien tilanteiden lomasta paistaa toive hyvästä yhteiselämästä. Terveydellisiin aiheisiin Rabeleis on kommentoinut, että nauru on parasta lääkettä.


Lue lisää
Mehr

Musikantti-Väinö

Musikantti-Väinö on monikulttuurinen hahmo, jolta sujuu niin resitatiivi kuin tango. Paikallinen säestäjä tukee maailmankuulua mestaria!


Lue lisää

MARIONETTIOOPPERA - Urgele-keiju

"Äärimmäisen taidokkaasti toteutettu marionettiooppera vei jalat alta", Veijo Murtomäki (HS 25.1.2015). Encanto Music ry oli keskeisessä asemassa marionettioopperaesitysten tuomisessa Suomeen tammikuussa 2015. Uusintaesityksiä voidaan toteuttaa tilausesityksinä esimerkiksi suuremmilla festivaaleilla. 


Lue lisää

MUSIIKKIRUNOPALVELU

Henkilökohtainen taidetuokio! Pienen juttutuokion päätteeksi saat ikioman runon ja tovin kaunista musiikkia!


Lue lisää

IL TRIONFO DEL TEMPO E DEL DISINGANNO

Händel

Pe 8.6.2018 klo 20 Pyhän Sebaldin kirkko, Nürnberg
Pe 21.9.2018 klo 19 Johanneksenkirkko, Helsinki

Järj. Suomalainen barokkiorkesteri & Nürnbergin kansainvälinen urkuviikko


Lue lisää

MUSIIKKI VASTAAN MIEKAT -kumpi voitti?

Tämä on BATTLE! Hurja katutaistelu, josta ei puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita.


Lue lisää

PYSÄHDY! Vesa tahtoo toiselle puolelle!

Katukiireen ja arjen keskelle tulee yllättävä pysähdys kun on tarpeen antaa tilaa Vesalle. Musiikkin voimalla väistyy arjen hätä ja hoppu.


Lue lisää

DADABACH

Tie kaaoksesta järjestykseen löytyy sekavan ja kunnollisen taiteen vuoropuhelussa. Dadabach on alkupuhe ja alkusoitto.


Lue lisää