MUSICAL SALON III

16.04.2016 / 15.00 / Kauniala hospital
Kylpyläntie 19

Daniel Velho, magician
Encanto House Band

Kaunialan sairaalassa järjestettävä tapahtuma on noin tunnin mittainen tilaisuus, jossa on vapaaehtoinen ovella maksettava pääsymaksu. Musisoimassa on Encanto House Band -muusikoita. Musiikin lisäksi tutustutaan Espanjasta Suomeen muuttaneeseen Daniel Velhoon, joka myös esittää taikatemppuja. Kansainvälisyys näkyy yhtyeen kokoonpanossa ja esiintyjien taustoissa ja kuvaa monimuotoista maailmaamme.

****

HALUATKO SALONKI-ISÄNNÄKSI TAI EMÄNNÄKSI VUONNA 2017?

Encanto Festivalin yhteydessä järjestetään vuosittain muutama salonkitapahtuma erilaisissa kodeissa. Tänä vuonna lauantaina 16.4.2016 mukana on pikkuinen ja isompi koti sekä Kaunialan sairaala. Salonkien ohjelma rakennetaan yhteistyössä isäntäväen kanssa ja sopiva soppa kootaan yhdessä vaikkapa seuraavista aineksista:
- festivaalitaiteilijoiden esityksiä
- isäntäväen esityksiä, esim. esitelmä itselle tärkeästä aiheesta
- isäntäväen harkinnan mukaan pientä purtavaa
- festivaalin järjestämä haastattelija, taikuri tai muu erikoisnumero

Yleisö voi koostua isäntäväen omasta ystäväpiiristä tai tilaisuus voi olla avoin (vain lipun ostaneet saavat tiedon osoitteesta) tai jotain sopivaa tältä väliltä. Vuoden 2016 festivaalisalonkikiintiö on täynnä, mutta mikäli haluaisit toimia salonki-isäntänä toukokuussa 2017 järjestettävän festivaalin osana, voit ottaa yhteyttä: encanto(at)encanto.fi. Siihen asti tervetuloa kyläilemään huhtikuisissa tilaisuuksissa, joista ensimmäiseen ja kolmanteen vielä löytyy lippuja!