Encanto - WAS ICH LIEBE
0

WAS ICH LIEBE

Ei löydy moniakaan asioita, mitkä eivät herättäisi minussa voimakasta kiinnostusta!

Uteliaana henkilönä tarkkailen mielelläni kaikkea ympärilläni olevaa ja haluaisin ymmärtää kokemaani. Pidän käytännöllisten ja hyödyllisten asioiden tekemisestä käsilläni –ja tietysti pidän musiikista.

Asumme perheeni kanssa maaseudulla pienessä kylässä. Takapihalla viljelemme vihanneksia ja laitumella on karitsoja, lampaita ja ankkoja. Tilamme reunamilla on mehiläisiä.

Juuri nyt kevät on ovella ja elämä palaa kun koko universumi herää talvisesta horroksestaan. Jokainen kasvi, jokainen eläin ja ötökkä on kokonainen maailma itsessään sisältäen paljon salaisuuksia. Kaikkialla löytyy katsottavaa, kasteltavaa, hoivattavaa, istutettavaa, korjattavaa, siistittävää. Rakastan elämää! –sen monine kasvoineen, iloisten ja surullisten yllätysten kera.

Perheeni lisäksi rakastan tietysti musiikkia, joka pitää minua kiireisenä. Ymmärrän ja hyväksyn klassisen musiikin genreen liittyvät tavat ja käytännöt, mutta etsin mielelläni samanaikaisesti mahdollisuuksia tapojen ja rajojen siirtelyyn. Työskentelen ammatissani useiden erittäin taitavien ja sydämellisten ihmisten kanssa. Minulla on myös ollut onnea saada kehitellä hyviä ideoita myös Suomessa useiden taitavien muusikoiden kanssa. Encanto Festival Kauniaisissa on erityisen jännittävä luku elämässäni ja toivon sen tarjoavan vahvoja ja uudenlaisia elämyksiä useille ihmisille muutaman päivän aikana. Hyvää musiikkia, ensiluokkaisia muusikoita, innokkaita laulajia ja kuoroja sekä lapsia – kukin kertokoon tarinaansa eri tilanteissa.

Toivotan kaikille uteliaisuutta ja toivotan tervetulleeksi keväisiin festivaalitapahtumiin Kauniaisiin.

Festivaalisivu: encanto.fi/festival

Kirjoita ensimmäinen kommentti

Kirjoita kommenttisi