Hanna Haapamäki


Nokkahuilisti-traversisti Hanna Haapamäki tunnetaan aktiivisena muusikkona, joka on esiintynyt sekä solistina että kamarimuusikkona lukuisissa vanhan musiikin yhtyeissä ja orkestereissa. Hanna on barokkiyhtye Baccanon sekä Bravade-nokkahuilukvartetin jäsen. Hannaa on kuultu niin Kymi Sinfoniettan kuin Suomalaisen barokkiorkesterinkin solistina. Hän soittaa nokkahuilua ja traversoa orkesterin jäsenenä myös Helsingin Barokkiorkesterissa, Suomalaisessa barokkiorkesterissa sekä barokkiorkesteri Storiassa.

Hanna on konsertoinut lukuisilla musiikkijuhlilla niin kotimaassa kuin monissa Euroopan maisssa sekä Japanissa. Solisti- ja kamarimuusikon tehtävien lisäksi hänen sydäntään lähellä ovat lastenkonsertit. Hanna onkin kiertänyt laajalti kotimaamme kouluissa ja päiväkodeissa vieden nokkahuilun ja barokkimusiikin ilosanomaa eteenpäin.

Hanna opettaa nokkahuilun- ja traversonsoittoa musiikkiopisto Avoniassa. Koulutuksensa Hanna on saanut Sibelius-Akatemiassa Rabbe Forsmanin, Ammattikorkeakoulu Stadiassa Petra Aminoffin sekä Amsterdamin konservatoriossa Saskia Coolenin, Paul Leenshoutsin ja Jed Wentzin oppilaana.www.hannahaapamaki.com